Home » Ciclo con Marcello

Ciclo con marcello!

Zoveel te zien, zoveel te doen! Toch zijn er misschien dagen dat je eens even niet wilt nadenken over het programma, het eten of het vertier! Nou, dan verzorgen wij dat toch!

Marcel is ook gids in Rome. Op de (elektrische) fiets neemt hij je vier uur lang mee langs de meest betoverende plekken die deze bruisende stad kent.

Meer dan 50% van het centrum van Rome bestaat tegenwoordig uit voetgangersgebied dat uitsluitend voor het bestemmingsverkeer toegankelijk is en .... ook voor de fiets! Daardoor worden de markante straten en pleinen van de binnenstad gemakkelijk bereikbaar en ontsluit zich een unieke binnenstad vol historie en archeologische schatten, die je op de fiets zonder al teveel inspanningen kunt bewonderen.

Fietsen door Rome is een avontuur dat je nooit zult vergeten! 

Heb je wat minder op met fietsen en wil je liever plekjes bezoeken waar je als gewone toerist geen weet van hebt? Boek dan een dagje op pad met Marcello! Hij neemt je mee naar de ongerepte natuur van Serpollo, onvindbaar voor veel Italianen, laat staan de toerist! Heerlijk dobberen in een van de mooiste bergmeertjes die je ooit hebt gezien. Of toch liever een "private tour" naar het sprookjesachtige Civita di Bagnoregio, de stervende stad! Durf jij te lopen over de indrukwekkende brug? Anders neemt Marcel je mee naar het adembenemende Assisi en bezoeken we onder meer de Boven- en Onderkerk. Misschien toch liever naar Orvieto met de fraaie sluip door, kruip door straatjes die uiteindelijk leiden naar de imposante "Il Duomo", de mooiste Kathedraal van Italië! Dichter bij huis? Via de voordeur lopen we via Lago di Rodolfo naar het historische Ierna en volgen we het oude Romeinse pad richting Tavernelle. Een indrukwekkende wandeling door onze "achtertuin'.

Je kunt vooraf reserveren.