Home » Cantare con Carina

cantare con Carina!

Zoveel te zien, zoveel te doen! Toch zijn er misschien dagen dat je eens even niet wilt nadenken over het programma, het eten of het vertier! Nou, dan verzorgen wij dat toch!

Wist je dat Carin zowel in Nederland als ook in Italië een veelgevraagde jazz zangeres is? Zo trad ze op bij Amersfoort jazz, Koninginnedagfestivals en won ze zelfs een talentenjacht in Italië! Om te horen of ze nou toch werkelijk een goede (jazz)zangeres was, zocht ze contact met Europe’s First Lady of Jazz, Rita Reys. Rita Reys liet telefonisch weten dat zij graag bereid was om de CD van Carin te beluisteren met dien verstande dat ze haar ongezouten mening mocht geven. Na nog geen twee dagen bracht ze Carin het volgende bericht:

“Vaker krijg ik CD’s toegezonden en meestal haal ik ze na het horen van het eerste nummer uit de CD-speler. Weer iemand die denkt dat ze kan zingen. Van jouw CD heb ik alle 17 nummers met plezier beluisterd. Ik ben aangenaam verrast door je heldere en zuivere stem. Je beschikt over een prettig en warm stemgeluid met een perfecte timing. Je bent gezegend met talent en muzikaliteit".

Inmiddels heeft Carin al vijf CD's uitgebracht!

Wil je ook zo leren zingen als Carin. Dat kan! Ze verzorgt voor jong en oud speciale zanglessen!